Hallo, mijn naam is… | Aniek

Aniek begon als een tijdelijke kracht, die niet zo veel te doen had toen ze haar baan bij een theater nog had. Ze koos er uiteindelijk voor om voor vast te komen werken bij de kinderboerderij om de groep te komen versterken met het helpen van de dierenzorg, maar ook bijvoorbeeld bij de ICT dingen. Ze heeft inmiddels de website, een nieuwe versie van het menu voor het restaurant, een nieuw visitekaartje en een nieuwe folder gemaakt. Hier vertelt zij meer over…

Wat vind je het leukste om te doen op de kinderboerderij?

Ik vind het heel leuk om te helpen bij het promoten van de kinderboerderij door middel van meehelpen aan de website, de folder en het visitekaartje te ontwerpen. Ik help ook gewoon mee in de dierenzorg hoor, zoals bij de konijnen en geiten en schapen. Maar wat ik het allerleukste vind is met de paarden en pony’s te werken. Ik heb al een hele leuke band opgebouwd met de twee Falabella’s.

En wat vind je het stomste of het minst leukste om te doen?

Iedereen heeft wel iets wat hij/zij minder leuk vind. Maar er zijn ook dingen die iemand eng kan vinden. Gelukkig kan er op het tempo of niveau van iemand aan gewerkt worden. Ik vind het bijvoorbeeld heel eng om bij de kippen en andere fladderende vogels te werken omdat ik door mijn luie oog, geen diepte kan zien. Dit kan ik moeilijk inschatten.

Zijn er dieren die je juist heel leuk vind of eigenlijk best bang voor bent?

Ik vind de paarden en pony’s ontzettend leuk. De ganzen en kalkoen vind ik best wel eng.

Wat was de eerste indruk die je had van de kinderboerderij en is die nu veranderd?

Toen ik hier kwam, vond ik het een hele leuke en gezellige kinderboerderij en dat is eigenlijk niet zoveel veranderd.

Is er een geur die je hier lekker of juist vies vind ruiken?

Ik vind de pony’s en paarden lekker ruiken. De ganzen vind ik echt verschrikkelijk ruiken.