Hallo, mijn naam is… | Frits

Frits is een medewerker die al 25 jaar met plezier op de kinderboerderij werkt. Eén van de oudgedienden, zoals wij hem noemen. Hij werkt .. dagdelen in de week en is over het algemeen degene die de kippen verzorgt (en met plezier). Natuurlijk verzorgt hij ook de andere dieren zoals de paarden en pony’s, de geiten en schapen en de konijnen.

Wat vind je het leukste om te doen op de kinderboerderij?

Ik vind het heel leuk om de kippen te doen. Ik ben ook de enige die helpt ze te verzorgen.

En wat vind je het stomste of het minst leukste om te doen?

Eigenlijk vind ik alles wel leuk. Er is niet perse iets wat ik niet leuk of stom vind.

Zijn er dieren die je juist heel leuk vind of eigenlijk best bang voor bent?

De paarden vind ik het leukste, vooral Reyna.

Wat was de eerste indruk die je had van de kinderboerderij en is die nu veranderd?

Heel spannend maar wel leuk.

Is er een geur die je hier lekker of juist vies vind ruiken?

De putten stinken best wel en ruiken echt vies. Maar bijvoorbeeld de pony’s en paarden vind ik minder erg ruiken.