Stagiair

Vandaag kwam één van de stagiairs van locatie Rodenburg een dag meedraaien op onze kinderboerderij. Cherwin loopt stage op de Westerhof-groep, waar Mariska, Alex, Joery en Aniek wonen en had een keer gezegd dat hij mee wilde draaien om een inzicht te krijgen wat zij doen op een dag. Dit gaf Marian, Mariska en Aniek de mogelijkheid om een 1 aprilgrap uit te halen met hem. En dus was vandaag de dag, dat Cherwin kwam meedraaien.

Lennert en Aniek hadden een mail gestuurd met de vraag of kon komen op 12 april en hadden die op 1 april verstuurd. Cherwin was zo sportief om akkoord er op te geven (maar wel na te vragen bij de dames van de Westerhof, wat de bedoeling is en of ze zelf in het complot zaten, waarop de meiden zich er uit te praten.

Cherwin begon eerst op de stal met Frits, Bart en Mariska, waar hij de stal netjes moest maken en sommige gedeeltes moest verschonen. Dit ging zelfs zo goed dat zelfs Mariska ging zweten. Na de pauze heeft hij met Mariska, de mestkar naar van Leeuwen gereden, die volgens hem toch wel een beetje zwaarder was dan dat hij dacht. Na de lunchpauze mocht Cherwin mee met Bente en Aniek naar de paarden. Waar de meiden het idee hadden om hem kennis te laten maken met Reyna, Ricky, Mickey, Honey, Crespo en Casanova maar echt naast ze te lopen of in de buurt te komen bij ze was toch nog even te veel, al heeft hij wel mee gelopen. Na de laatste pauze heeft hij de konijnen gevoerd met Aniek en Mariska.

Voor dat iedereen weg ging gaf Lennert Cherwin een certificaat als een bedankje dat hij ons een leuke dag heeft bezorgd (en hem zelf ook, hopelijk) en dat we genoten van het feit dat hij ons een leuke 1 aprilgrap hebben bezorgd. (ook al had hij inderdaad het gevoel dat het zo was)

Aniek heeft hem ook gestrikt voor ‘Hallo, mijn naam is…’ wat je hier kan lezen.

Cherwin, heel erg bedankt voor de leuke dag!