Hallo, mijn naam is… | Cherwin

Zoals sommige mensen niet weten is dat er op de woonlocatie, bij ons aan de overkant, een aantal van onze medewerkers wonen. En aangezien ze een 1 april grap met één van de stagiairs wilden uithalen, deden de begeleiders van onze locatie er graag aan mee. We hadden Cherwin uitgenodigd om een dag mee te komen draaien om hem een indruk te geven wat wij hier doen op een dag. Net zoals wij, vond hij ook het ook ontzettend leuk. Daarom als een afsluiting, ging Aniek hem interviewen.

Wat dacht je dat je van tevoren het leukste zou vinden op de kinderboerderij?

Het leukste wat me leuk leek was om met de Kwibus en de mestkar te rijden. leek me wel lachen.

Wat leek je juist dan niet zo leuk of misschien zelfs een beetje eng?

Dieren die meer wegen dan ikzelf en dieren zoals de ganzen, kalkoen en eenden.

Wat vond je het leukste om te doen op de kinderboerderij?

Ondanks dat de mestkar doen best pittig was, vond ik het toch wel leuk om met de Kwibus en de aanhanger te rijden. Had ik nog nooit gedaan.

En wat vind je het stomste of het minst leukste om te doen?

Meelopen met de paarden/pony’s. Die wegen meer dan ik en zijn aardig sterk, dus ze trekken ze je zo mee, dit vind ik toch niet echt heel fijn. (NB: Toch wel goed dat je uiteindelijk wel bent meegelopen. Ondanks dat Casanova wel een beetje schrok. Paarden voelen jouw gevoel aan.)

Zijn er dieren die je juist heel leuk vind of eigenlijk best bang voor bent?

De geiten en schapen en de lammetjes vond ik wel leuk. De ezel is leuk (zolang er een hek tussen hem en mij zit). De konijnen waren ook best leuk.

Wat was de eerste indruk die je had van de kinderboerderij en is die nu veranderd?

Had wel een beetje in m’n hoofd wat er gedaan moest worden. De mestkar is wel wat pittiger dan ik dacht.

Is er een geur die je hier lekker of juist vies vind ruiken (van de kinderboerderij)?

De vieze geur van de geitenstal maar uiteindelijk toen het verse stro gelegd was, rook het toch wel lekker.