Nieuwe bus

Hallo wij van Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar zamelen geld in om een nieuwe bedrijf ’s auto aan te schaffen. Momenteel rijden wij in een 16 jarige auto waarin wij o.a. onze boodschappen doen, voer halen voor de dieren en natuurlijk de zware aanhanger vol met al het afval wat onze dieren produceren. Door onze vele ritten die wij moeten maken per week is deze auto voor ons onmisbaar.


Jammer genoeg komt het steeds vaker voor dat er iets kapot gaat aan deze auto, wat onze cliënten (die de meeste ritten rijden) in gevaar brengt. Zijzelf voelen zich ook niet meer veilig om in die auto te rijden. Nu laten wij hem wel repareren maar dat gaat in de loop der tijd flink in de kosten lopen. Door de leeftijd van de auto zijn de reparatiekosten hoger dan wat de auto waard is. Hierdoor voelen wij ons genoodzaakt om de auto te vervangen. Aangezien de auto een onmisbaar onderdeel is van onze zorg- en kinderboerderij.


Met uw steun zouden wij hopelijk genoeg geld kunnen inzamelen om een nieuwe auto te kopen die geschikt is voor de boerderij.