Verse groente, jam, honing en eieren

We verbouwen onze eigen groenten in de moestuin. En die kun je bij ons kopen. Courgettes, bietjes, tomaten en andijvie. Allemaal biologisch en vers van het land, zo op je bord. Lekkerder wordt het niet!

Vers eitje
Ook verkopen we de eieren die onze kippen leggen. Want zeg nou zelf, wat smaakt er beter dan een kakelvers eitje bij het ontbijt?

Lokale honing
O ja, honing uit de raat misschien. Want die verkopen we, onze eigen honing in een potje. Wist je trouwens dat lokale honing kan helpen tegen hooikoorts? Door (voor het hooikoortsseizoen begint) elke dag een lepel lokale honing te eten, bouw je resistentie op tegen de pollen die bij jou in de buurt in de lucht zitten. Het is een beetje zoals inenten. Op die manier kun je minder last hebben van hooikoorts als het seizoen eenmaal is aangebroken. Maar ook als je geen last hebt van hooikoorts: onze honing smaakt gewoon heel goed!

Jam uit eigen tuin

Verschillende smaken jam is wat iedereen wel lekker vind. Ook wij. Met de pruimen uit de bomen op het terrein, is er lekkere jam van gemaakt. Zoet en ambachtelijk. Zeker het proberen waard!

Kom langs op de kinderboerderij voor je verse groente, jam, eieren en honing. We zien je graag binnenkort!