Over ons

We zijn in de eerste plaats een club mensen die met heel veel plezier op de kinderboerderij werkt. Onderling hebben we het ook gezellig. Er wordt veel gelachen! En natuurlijk houden we van dieren (en van spelletjes).

Kijken naar talenten
Iedereen mag tijdens openingstijden vrijblijvend binnenlopen op de kinderboerderij. We hebben een eigen moestuin en verzorgen de dieren. Dit alles wordt gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, onder leiding van deskundige begeleiders. Ook zijn er altijd wel stagiaires en vrijwilligers aan het werk. We kijken naar ieders talenten en interesses en zorgen voor een veilige, stimulerende omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt.

Stichting zorg- en kinderboerderij Wassenaar
Het dagelijks bestuur van de kinderboerderij is in handen van de stichting kinderboerderij Wassenaar. De stichting is oprichter en eigenaar van de kinderboerderij, de grond en de gebouwen. Philadelphia huurt van deze stichting, zodat we dagbesteding kunnen aanbieden in de vorm van dierzorg en horeca.

Ruimte huren
Het bestuur zorgt voor de verhuur van het gebouw na sluitingstijd en in het weekend. Je kunt de ruimte huren voor vergaderingen, bijeenkomsten, feesten en partijen voor kleine gezelschappen. Vragen? Stuur een berichtje naar bestuur@kinderboerderijwassenaar.nl

Wil je vrijwilliger worden? Stage lopen? Hier komen werken? Neem contact met ons op!